21 листопада 2014

Засідання Науково-експертної ради

25 листопада 2014 року о 13:30 год. відбудеться засідання Науково-експертної ради з питань розвитку інфраструктури відкритих ключів України при Міністерстві юстиції України за адресою:
м. Київ, пров. Рильський, 10.

Проект порядку денного засідання:

  1. Розгляд та обговорення пропозицій та зауважень від членів Науково-експертної ради з питань розвитку інфраструктури відкритих ключів України при Міністерстві юстиції України до окремих положень Концепції стандартизації та розвитку інфраструктури відкритих ключів та надання послуг електронного цифрового підпису (кваліфікованих довірчих послуг), щодо стандартів у сфері електронного цифрового підпису, складу та структури Стенду тестування функціональної сумісності засобів електронного цифрового підпису.
  2. Внесення змін до наказу Міністерства юстиції України Адміністрації Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України від 5 грудня 2013 року № 2563/5/645 «Про затвердження переліків стандартів у сфері електронного цифрового підпису, перспективних для перегляду та гармонізації з європейськими та міжнародними стандартами відповідно до встановлених законодавством процедур».
  3. Обговорення стану підготовки І-го етапу Стенду тестування функціональної сумісності засобів електронного цифрового підпису та розгляд попередніх результатів перевірки сумісності засобів електронного цифрового підпису центрів сертифікації ключів різних розробників.