18 серпня 2021

Громадське обговорення проекту наказу Мінцифри, Адміністрації Держспецзв'язку

З метою забезпечення інтероперабельності та технологічної нейтральності національних технічних рішень, що використовуються під час надання електронних довірчих послуг, Міністерством цифрової трансформації України підготовлено проект наказу Міністерства цифрової трансформації України, Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України "Про внесення змін до наказу Міністерства цифрової трансформації України, Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України від 30 вересня 2020 року № 140/614".
Зауваження та пропозиції до проекту акта просимо надсилати на електронну пошту isaenko@thedigital.gov.ua або на поштову адресу 03150, м. Київ, вул. Ділова, буд. 24, з 18 до 31 серпня 2021 року.



1. Проект наказу Міністерства цифрової трансформації України, Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України "Про внесення змін до наказу Міністерства цифрової трансформації України, Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України від 30 вересня 2020 року № 140/614".

2. Пояснювальна записка до проекту наказу Міністерства цифрової трансформації України, Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України "Про внесення змін до наказу Міністерства цифрової трансформації України, Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України від 30 вересня 2020 року № 140/614".

3. Порівняльна таблиця до проекту наказу Міністерства цифрової трансформації України, Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України "Про внесення змін до наказу Міністерства цифрової трансформації України, Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України від 30 вересня 2020 року № 140/614".