05 травня 2014

Повторне оприлюднення проекту ЗУ «Про внесення змін до ЗУ «Про ЕЦП»

Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» Міністерство юстиції України повідомляє про повторне оприлюднення на офіційному веб-сайті Міністерства юстиції України проекту Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про електронний цифровий підпис» (далі – проект Закону) з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань щодо проекту Закону.

Проект Закону розроблено з метою удосконалення державного регулювання у сфері електронного цифрового підпису, контролю за додержанням законодавства про електронний цифровий підпис, а також реформування законодавства у сфері використання інфраструктури відкритих ключів та надання електронних довірчих послуг з урахуванням вимог Європейського Союзу.

Зауваження та пропозиції до проекту Закону просимо надсилати протягом місяця з дня оприлюднення за адресою:


Міністерство юстиції України
01001, м. Київ, вул. Городецького, 13,
тел./факс: (044) 486-87-24.

Адреса електронної пошти: acsk@minjust.gov.ua

Відповідно до частини першої статті 20 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» зауваження і пропозиції щодо оприлюдненого проекту регуляторного акта та відповідного аналізу регуляторного впливу надаються фізичними та юридичними особами, їх об’єднаннями, крім розробника цього проекту, центральному органу виконавчої влади, що реалізує державну регуляторну політику – Державній службі України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва (01011, м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11, тел. 254-56-73, факс 254-43-93, адреса електронної пошти: inform@dkrp.gov.ua ).

Проект Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про електронний цифровий підпис»

Пояснювальна записка до проекту Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про електронний цифровий підпис»

Аналіз регуляторного впливу проекту Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про електронний цифровий підпис»