01 грудня 2014

Засідання спільної робочої групи

27 листопада 2014 року о 15:00 за адресою: м. Київ, вул. Артема, 73, відбулося засідання спільної робочої групи з розробки проектів нормативно-правових актів у сфері електронного цифрового підпису (наказ Міністерства юстиції України, Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України від 13 березня 2013 року № 421/55/117 "Про створення спільної робочої групи з розробки проектів нормативно-правових актів у сфері електронного цифрового підпису").

На засіданні робочої групи обговорено проект наказу Міністерства юстиції України, Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України "Про внесення змін до наказу Міністерства юстиції України, Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України від 05 грудня 2013 року № 2563/5/645", яким пропонується внести зміни до наказу Міністерства юстиції України, Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України від 05 грудня 2013 року № 2563/5/645 "Про затвердження переліків стандартів у сфері електронного цифрового підпису, перспективних для перегляду та гармонізації з європейськими та міжнародними стандартами відповідно до встановлених законодавством процедур".

За результатами проведеного засідання було прийнято рішення:

рекомендувати Міністерству юстиції України опублікувати проект наказу на сайтах Міністерства юстиції України та центрального засвідчувального органу, на сторінці центрального засвідчувального органу в соціальній мережі Facebook;

доопрацювати проект наказу з урахуванням наданих зауважень та пропозицій для подальшого прийняття в установленому законодавством порядку.