18 квітня 2012

18 квітня 2012 року об 11 год. за адресою: вул. Артема, 73, м. Київ відбулося розширене засідання Робочої групи з розробки проектів нормативно-правових актів, затвердженої наказом Міністерства юстиції України «Про створення робочої групи з розробки проектів нормативно-правових актів» від 14.09.2011 № 875/7/233.

В рамках засідання Робочої групи розглянуто пропозиції та зауваження, які надійшли від зацікавлених суб’єктів у зв’язку з оприлюдненням на офіційному веб-сайті Міністерства юстиції України проекту наказу Міністерства юстиції України, Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України «Про затвердження технічних специфікацій форматів представлення базових об’єктів національної системи електронного цифрового підпису».

З метою максимального врахування інтересів зацікавлених сторін та прийняття узгодженого рішення щодо остаточної редакції проекту регуляторного акта, в якому будуть визначені єдині технічні вимоги щодо форматів представлення базових об’єктів національної системи електронного цифрового підпису, у засіданні приймали участь представники наукових установ, організацій – розробників програмно-технічних комплексів і криптографічного обладнання.