23 березня 2016

Засідання постійно діючої комісії

22 березня 2016 року відбулося засідання постійно діючої комісії з питань акредитації засвідчувальних центрів та центрів сертифікації ключів за адресою: м. Київ, пров. Рильський, 10.

На засіданні комісією розглянуто заяву товариства з обмеженою відповідальністю «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «ОМП-2013» на проведення реєстрації центру сертифікації ключів товариства з обмеженою відповідальністю «ФК «ОМП-2013», заяву товариства з обмеженою відповідальністю «Алтерсайн» на проведення акредитації центру сертифікації ключів «eSign» ТОВ «Алтерсайн» та заяву військової частини 2428 на проведення акредитації центру сертифікації ключів Державної прикордонної служби України.

За результатами розгляду питань порядку денного, комісією прийнято рішення. Рекомендувати центральному засвідчувальному органу:

  1. Здійснити реєстрацію центру сертифікації ключів товариства з обмеженою відповідальністю «ФК «ОМП-2013».
  2. Перенести розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «Алтерсайн» на проведення акредитації центру сертифікації ключів «eSign» ТОВ «Алтерсайн» на наступне засідання Комісії.
  3. Здійснити акредитацію центру сертифікації ключів Державної прикордонної служби України та видати акредитованому центру сертифікації ключів Державної прикордонної служби України відповідне свідоцтво.