15 вересня 2016

Засідання Науково-експертної ради

20 вересня 2016 року о 13 год. 30 хв. відбудеться засідання Науково-експертної ради з питань розвитку інфраструктури відкритих ключів України при Міністерстві юстиції України за адресою: м. Київ, пров. Рильський, 10 (Конференц-зал третій поверх).

Питання порядку денного засідання:
  1. Організаційні питання (пропозиції щодо внесення змін до складу Науково-експертної ради з питань розвитку інфраструктури відкритих ключів України при Міністерстві юстиції України).
  2. Внесення змін до Порядку застосування електронного цифрового підпису органами державної влади, органами місцевого самоврядування, підприємствами, установами та організаціями державної форми власності, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 28 жовтня 2004 року № 1452 (http://czo.gov.ua/news-details?id=330).
  3. Застосування та реалізація акредитованими центрами сертифікації ключів права надавати послуги електронного цифрового підпису та обслуговувати виключно посилені сертифікати ключів (частина друга статті 9 Закону України «Про електронний цифровий підпис»).
  4. Розгляд пропозицій щодо внесення змін до деяких нормативно-правових актів у сфері електронного цифрового підпису стосовно реєстрації та використання об’єктних ідентифікаторів.
  5. Розгляд пропозицій щодо внесення змін до Вимог до формату посиленого сертифіката відкритого ключа у зв’язку із впровадженням унікального номеру запису в Єдиному державному демографічному реєстрі та необхідності його внесення до посиленого сертифіката відритого ключа.
  6. Розгляд пропозицій щодо внесення змін до деяких нормативно-правових актів у сфері електронного цифрового підпису стосовно використання нових національних та міжнародних алгоритмів криптографічного захисту інформації в базових об’єктах інфраструктури відкритих ключів.
  7. Підведення підсумків за результатами проведення засідання.