02 жовтня 2012

Про затвердження Регламенту роботи центрального засвідчувального органу

МІНІСТЕРСТВО ЮСТИЦІЇ УКРАЇНИ

НАКАЗ

28.09.2012 м. Київ № 1434/5

Про затвердження
Регламенту роботи центрального
засвідчувального органу

Відповідно до Положення про Міністерство юстиції України, затвердженого Указом Президента України від 06 квітня 2011 року № 395, Порядку акредитації центру сертифікації ключів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 13 липня 2004 року № 903, Правил посиленої сертифікації, затверджених наказом Департаменту спеціальних комунікаційних систем та захисту інформації Служби безпеки України від 13 січня 2005 року № 3, зареєстрованих у Міністерстві юстиції України 27 січня 2005 року за № 104/10384,

НАКАЗУЮ:

  1. Затвердити Регламент роботи центрального засвідчувального органу (додаток 1) та форми заяв, що подаються до центрального засвідчувального органу в процедурі акредитації засвідчувальних органів і центрів сертифікації ключів та обслуговування їх посилених сертифікатів відкритих ключів (додатки 2 – 7).
  2. Визнати таким, що втратив чинність, наказ Міністерства юстиції України від 22 лютого 2012 року № 295/5 «Про затвердження Регламенту роботи центрального засвідчувального органу».
  3. Департаменту нотаріату, банкрутства та функціонування центрального засвідчувального органу Міністерства юстиції України (Чижмарь К.І.) надіслати копію цього наказу, засвідчену в установленому порядку, до Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України.
  4. Адміністратору інформаційно-комунікаційної системи центрального засвідчувального органу (Добжанський В.Б.) розмістити цей наказ на веб-сайті центрального засвідчувального органу.
  5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на директора Департаменту нотаріату, банкрутства та функціонування центрального засвідчувального органу Міністерства юстиції України Чижмарь К.І.

Міністр Олександр Лавринович