03 квітня 2018

Зміна мережевої адреси ЦЗО

До уваги засвідчувальних центрів органів виконавчої влади або інших державних органів, центрів сертифікації ключів, акредитованих центрів сертифікації ключів, замовників, розробників, виробників та організацій, які експлуатують надійні засоби електронного цифрового підпису в системах електронного документообігу.

Повідомляємо, що в ніч з 05.04.2018 на 06.04.2018 адміністратором інформаційно-комунікаційної системи центрального засвідчувального органу буде здійснено зміну мережевої адреси офіційного веб-сайту центрального засвідчувального органу czo.gov.ua. Нова мережева адреса, за якою буде розміщуватися офіційний веб-сайт центрального засвідчувального органу: 193.111.173.6.

На період зміни мережевої адреси офіційний веб-сайт центрального засвідчувального органу, а також онлайн сервіс визначення статусу сертифіката у режимі реального часу будуть доступні за поточною і за новою адресами.

Просимо в указаний термін (за потреби) внести відповідні зміни до конфігурацій ваших інформаційно-комунікаційних систем.