22 листопада 2018

Щодо втрати чинності деяких наказів

МІНІСТЕРСТВО ЮСТИЦІЇ УКРАЇНИ АДМІНІСТРАЦІЯ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ СПЕЦІАЛЬНОГО ЗВ’ЯЗКУ ТА ЗАХИСТУ ІНФОРМАЦІЇ УКРАЇНИ

НАКАЗ

м. Київ

20.11.2018№ 3629/5/705

Про визнання такими, що
втратили чинність, наказів
Міністерства юстиції України,
Адміністрації Державної служби
спеціального зв’язку та захисту
інформації України

Відповідно до абзацу четвертого пункту 8 розділу VII «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про електронні довірчі послуги» та з метою приведення нормативно-правових актів у відповідність до зазначеного Закону

НАКАЗУЄМО:

  1. Визнати такими, що втратили чинність, накази Міністерства юстиції України, Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України:

    від 13 березня 2013 року № 421/5/117 «Про створення спільної робочої групи з розробки проектів нормативно-правових актів у сфері електронного цифрового підпису» (із змінами);

    від 05 грудня 2013 року № 2563/5/645 «Про затвердження Переліку міжнародних та європейських стандартів, інших актів технічного регулювання для гармонізації з метою реформування, розвитку та забезпечення інтероперабельності системи електронного цифрового підпису».

  2. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.
  3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра юстиції України та заступника Голови Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України відповідно до розподілу функціональних обов’язків.

Міністр юстиції України Голова Державної служби
спеціального зв’язку та
захисту інформації України
_______________ П. ПЕТРЕНКО _______________ Л. ЄВДОЧЕНКО