02 грудня 2020

До Довірчого списку внесено сертифікати кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг

На виконання частини восьмої статті 30 Закону України «Про електронні довірчі послуги», пункту 3 розділу IV Порядку ведення Довірчого списку, затвердженого наказом Міністерства цифрової трансформації України 08 липня 2020 року № 104, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 29 липня 2020 року за № 719/35002, та у зв’язку із поданнями Засвідчувального центру, до Довірчого списку внесено:

1) зміни відомостей про Надавача Національний банк України та кваліфіковані електронні довірчі послуги, які надаються Надавачем. Також до Довірчого списку додано чотири кваліфіковані сертифікати відкритих ключів, сформовані Засвідчувальним центром, які Надавач використовуватиме для надання відповідних кваліфікованих електронних довірчих послуг.

2) зміни відомостей про Надавача АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "УКРСИББАНК" та кваліфіковані електронні довірчі послуги, які надаються Надавачем. Також до Довірчого списку додано два кваліфіковані сертифікати відкритих ключів, сформовані Засвідчувальним центром, які Надавач використовуватиме для надання відповідних кваліфікованих електронних довірчих послуг.