04 березня 2021

До Довірчого списку внесено відомості про нового КНЕДП АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ МІЖНАРОДНИЙ БАНК"

На виконання частини восьмої статті 30 Закону України «Про електронні довірчі послуги», пункту 3 розділу IV Порядку ведення Довірчого списку, затвердженого наказом Міністерства цифрової трансформації України від 08 липня 2020 року № 104, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 29 липня 2020 року за № 719/35002, а також у зв’язку із поданням засвідчувального центру, до Довірчого списку внесено відомості про нового надавача кваліфікованих електронних довірчих послуг АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ МІЖНАРОДНИЙ БАНК" (далі – Надавач). Також до Довірчого списку додано два кваліфіковані сертифікати відкритих ключів, сформовані Засвідчувальним центром, які Надавач використовуватиме для надання відповідних кваліфікованих електронних довірчих послуг, та які відповідають таким послугам:
1. Кваліфікована електронна довірча послуга формування, перевірки та підтвердження чинності кваліфікованого сертифіката електронного підпису чи печатки – один сертифікат за алгоритмом ДСТУ.
2. Кваліфікована електронна довірча послуга формування, перевірки та підтвердження кваліфікованої електронної позначки часу – один сертифікат за алгоритмом ДСТУ.

Подання від 26.02.2021р. засвідчувального центру Національного банку України для внесення змін до Довірчого списку