07 лютого 2013

Акредитація АЦСК "MASTERKEY"

МІНІСТЕРСТВО ЮСТИЦІЇ УКРАЇНИ

НАКАЗ

15.01.2013 м. Київ № 102/5

Про видачу акредитованому центру
сертифікації ключів «MASTERKEY»
товариства з обмеженою
відповідальністю «Арт-мастер»
свідоцтва про акредитацію
центру сертифікації ключів

Відповідно до статей 9, 11 Закону України «Про електронний цифровий підпис», постанови Кабінету Міністрів України від 28.10.2004 № 1451 «Про затвердження Положення про центральний засвідчувальний орган», Порядку акредитації центру сертифікації ключів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 13.07.2004 № 903, та за підсумком розгляду заяви та документів, поданих до центрального засвідчувального органу, на проведення повторної акредитації акредитованого центру сертифікації ключів

НАКАЗУЮ:

  1. Здійснити повторну акредитацію акредитованого центру сертифікації ключів «MASTERKEY» товариства з обмеженою відповідальністю «Арт-мастер», ідентифікаційний код юридичної особи 30404750, місцезнаходження юридичної особи та акредитованого центру сертифікації ключів: 03035, м. Київ, вул. Сурикова, буд. 3, літ. А.
  2. Адміністратору інформаційно-комунікаційної системи центрального засвідчувального органу (Добжанський В.Б.) внести відомості про повторну акредитацію акредитованого центру сертифікації ключів «MASTERKEY» товариства з обмеженою відповідальністю «Арт-мастер» до Реєстру суб’єктів, які надають послуги, пов’язані з електронним цифровим підписом.
  3. Видати акредитованому центру сертифікації ключів «MASTERKEY» товариства з обмеженою відповідальністю «Арт-мастер» свідоцтво про акредитацію центру сертифікації ключів.
  4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на директора Департаменту нотаріату, банкрутства та функціонування центрального засвідчувального органу Чижмарь К. І.

Міністр Олександр Лавринович