07 серпня 2019

Наказ Міністерства юстиції України

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ
проекту постанови Кабінету Міністрів України “Про реалізацію експериментального проекту щодо забезпечення можливості використання удосконалених електронних підписів та печаток, які базуються на кваліфікованих сертифікатах відкритих ключів”



Відповідно до статті 9 Закону України “Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності” з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань Міністерство цифрової трансформації України повідомляє про оприлюднення на своєму офіційному веб-сайті проекту постанови Кабінету Міністрів України “Про реалізацію експериментального проекту щодо забезпечення можливості використання удосконалених електронних підписів та печаток, які базуються на кваліфікованих сертифікатах відкритих ключів” (далі – проєкт постанови).
Проєкт постанови розроблено за власною ініціативою Міністерства цифрової трансформації України відповідно до статті 7 Закону України “Про електронні довірчі послуги” та пункту 2 розділу II “Прикінцеві положення” Закону України від 22 березня 2018 р. № 2362-VIII “Про внесення змін до деяких законів України щодо повноважень в галузі охорони навколишнього природного середовища” з метою забезпечення доступності електронних довірчих послуг.
Зауваження та пропозиції до проєкту постанови просимо надсилати протягом одного місяця з дня його оприлюднення на адресу: Міністерство цифрової трансформації України, вул. Ділова, 24, м. Київ, 03150, а також на адресу електронної пошти: hello@thedigital.gov.ua.