29 червня 2021

Повідомлення про оприлюднення проєкту наказу Міністерства цифрової трансформації України «Про затвердження Регламенту роботи центрального засвідчувального органу»

Повідомлення про оприлюднення проєкту наказу Міністерства цифрової трансформації України «Про затвердження Регламенту роботи центрального засвідчувального органу»

Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань Міністерство цифрової трансформації України повідомляє про оприлюднення на своєму офіційному веб-сайті проєкту наказу Міністерства цифрової трансформації України «Про затвердження Регламенту роботи центрального засвідчувального органу» (далі – проєкт акта).

Проєкт акта розроблено відповідно до частини шостої статті 29 Закону України «Про електронні довірчі послуги», підпункту 20 пункту 4, пунктів 8, 10 Положення про Міністерство цифрової трансформації України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 18 вересня 2019 року № 856.

Основною метою прийняття проєкту акта є визначення організаційно-методологічних, технічних та технологічних умов діяльності центрального засвідчувального органу під час надання ним кваліфікованих електронних довірчих послуг, включаючи політику сертифіката та положення сертифікаційних практик.

Зауваження та пропозиції до проєкту акта просимо надсилати протягом одного місяця з дня його оприлюднення на адресу: Міністерство цифрової трансформації України, вул. Ділова, 24, м. Київ, 03150, а також на адресу електронної пошти: inbox@czo.gov.ua.

Документи що додаються:


Наказ Про затвердження Регламенту ЦЗО
Проект Регламенту
Пояснювальна записка до Регламенту ЦЗО
АРВ до Регламент ЦЗО
Додаток 1
Додаток 2
Додаток 3
Додаток 4
Додаток 5
Додаток 6
Додаток 7
Додаток 8
Додаток 9
Додаток 10
Додаток 11