01 липня 2015

Повідомлення про оприлюднення проекту Закону України «Про електронні довірчі послуги»

Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» Міністерство юстиції України повідомляє про оприлюднення на офіційних веб-сайтах Міністерства юстиції України та центрального засвідчувального органу проекту Закону України «Про електронні довірчі послуги» (далі – проект Закону) з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань щодо проекту Закону.

Проект Закону розроблено з метою реформування законодавства у сфері використання інфраструктури відкритих ключів та надання електронних довірчих послуг з урахуванням досвіду Європейського Союзу, розбудови єдиного простору довіри на основі системи електронних довірчих послуг, визнання в Україні електронних довірчих послуг, які надаються іноземними постачальниками електронних довірчих послуг, що забезпечить активний розвиток транскордонного співробітництва та інтеграцію України у світовий електронний інформаційний простір.

Зауваження та пропозиції до проекту Закону просимо надсилати протягом місяця з дня оприлюднення за адресою:

Міністерство юстиції України
01001, м. Київ, вул. Городецького, 13,
тел./факс: (044) 486-87-24.

Адреса електронної пошти: acsk@minjust.gov.ua

Відповідно до частини першої статті 20 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» зауваження і пропозиції щодо оприлюдненого проекту регуляторного акта та відповідного аналізу регуляторного впливу надаються фізичними та юридичними особами, їх об’єднаннями, крім розробника цього проекту, центральному органу виконавчої влади, що реалізує державну регуляторну політику – Державній регуляторній службі України (01011, м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11, тел. 254-56-73, факс 254-43-93, адреса електронної пошти: inform@dkrp.gov.ua ).