16 серпня 2018

Оприлюднення проекту постанови КМУ

Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» Міністерство юстиції України повідомляє про оприлюднення на офіційному веб-сайті Міністерства юстиції України проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Вимог у сфері електронних довірчих послуг та Порядку перевірки дотримання вимог законодавства у сфері електронних довірчих послуг» (далі – проект постанови) з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань.

Проект постанови розроблено на виконання статей 13, 18, 19, 20, 21, 23, 26, 27, 28, 33, абзацу третього пункту 8 розділу VII «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про електронні довірчі послуги» з метою підвищення рівня довіри фізичних та юридичних осіб до кваліфікованих електронних довірчих послуг шляхом врегулювання умов їх надання, а також механізму проведення контролюючим органом заходів державного нагляду (контролю) за дотриманням кваліфікованими надавачами електронних довірчих послуг, їх відокремленими пунктами реєстрації вимог законодавства у сфері електронних довірчих послуг під час надання кваліфікованих електронних довірчих послуг їх користувачам.

Зауваження та пропозиції до проекту постанови просимо надсилати протягом одного місяця з дня його оприлюднення за адресою: Міністерство юстиції України, вул. Городецького, 13, м. Київ, 01001, а також за адресою електронної пошти: ecp@minjust.gov.ua.